Rules

Stimați oaspeți!

 

In cazul rezervarii in unitatea de cazare pensiune SIESTA***, se intelege de la sine, ca ati citit, ati inteles si ati acceptat regulamentul de mai jos.

 

Pentru rezervare ferma, solicitam plata unui avans intre 30%- 50%. Termenul de plata al avansului este specificat in raspunsul de definitivare a rezervarii. Suma ramasa de plata se va achita la data ocuparii cazarii in numerar.

1. Cazarea oaspeților în pensiunea  SIESTA este condiționată de prezentarea obligatorie la check–in a următoarelor documente: voucher, B.I/C.I, certificat(e) de naștere pentru minori .La ocuparea camerelor, clientii sunt obligati prin lege completarea formularului de Fisa de anuntare a sosirii.

2. Ziua hotelieră începe la ora 13:00-18:00 (ora de la care camera poate fi ocupată / check-in) și se termină la ora 11:00 (ora la care trebuie eliberată camera / check-out).

3.In momentul sosirii in unitate este obligatorie completarea formularului tipizat de cazare si se achita in intregime contravaloarea serviciilor acordate.  

4.In situatia in care oaspetii din diverse motive doresc intreruperea serjurului inainte de data  pina cind au rezervare, vor sa plece mai repede, sunt obligati sa plateasca integral costurile serviciilor inclusiv pina data la care a fost valabila  rezervarea.

5.Oaspeții noștrii își asumă obligația  ca în cazul în care întârzierea  lor va depăşi orele de check-in,  ora 18.00, să anunțe la recepția pensiunii, la nr.de telefon: 0751-060-520, în caz  contrar  se anulează rezervarea si avansul nu se restituie 

6. Eventualele prelungiri sau late check-out (max.4 ore peste ora 12) 11.00-15.00 se vor anunța la recepție cu cel putin 24 h înainte și se vor asigura în funcție de disponibilitate  serviciu gratuit, după ora 15.00 - 17.00 se va achita  suma de 40.00Ron, pentru late check –out după ora 17.00-20.00  contravaloarea unei jumătăți de zi cazare fără mic dejun la tariful de recepție.

7.Conditii de anulare

Cu 90 zile inainte de sosire la renuntarea la rezervare avansul achitat se va returna, dar costurile bancare vor fi suportate de clientul care solicita anularea,exceptie fac rezervarile pentru Revelion si Rusariile catolice, cand sumele  platite ca avans nu se restituie.

Inainte de sosire intre 90 zile si 30 zile,in caz de  renuntare la rezervare vi se va trimite  din avans 50% din valoarea totala, costurile bancare vor fi suportate de clientul care solicita anularea,exceptie fac rezervarile pentru Revelion si Rusariile catolice cand sumele  platite ca avans nu se restituie.

Inainte de sosire cu 30 zile sau mai putin de 30 zile in cazul rezervarilor cu avans achitat, daca se renunta la rezervare, suma platita in avans nu se restituie, iar la propunerea conducerii unitatii de cazare se reprogrameaza pentru alta data rezervarea. Daca nu se accepta reprogramarea rezervarii pentru aceeasi durata si aceleasi conditii, de catre  client, acesta  pierde suma achitata in avans.

8. Micul  dejun poate fi servit între orele 07.30-10.00 in cursul saptamanii si intre orele  08.00-10.00 in weekend.

9. Bucătăria  și amenajările din curte pot fi folosite de către oaspeți .

10.Va rugam folositi toate dotarile conform destinatiei acestora, respectati regulile de prevenirea  incendiilor, accidentelor.

11. Nu este permisă introducerea și folosirea în cameră de aparatură electocasnică(cafetiera, storcător de fructe, fier de călcat, fierbător).

12. Nu este permisă intrarea cu animale în incinta pensiunii.

13. În cazul unor mici accidente sau spargeri de bunuri în camera,  în bucătărie sau pe  terasa, oaspeții sunt obligați să le anunțe la recepția pensiunii și să achite contravaloarea pagubei produse.

14.Este interzisă din considerente de siguranta, lasarea copiilor sub 10 ani nesupravegheati in camere sau pe intregul teritoriu al pensiunii, de catre parinti, rude,cadre didactice sau alte persoane in grija carora se afla copiii. Personalul unitatii nu are competenta si raspunderi in supravegherea copiilor cazati.

15. Va rugam pastrati linistea intre orele 23.00-07.00. Unitatea de cazare nu are raspundere de nici un fel in eventuale dispute,certuri,conflicte iscate intre oaspetii cazati, dar va lua toate masurile legale pentru asigurarea ordinii si a sigurantei ospetilor cazati in intregul perimetrul apartinând unității.

16. Unitatea de cazare nu raspunde pentru integritatea bunurilor personale (exemplu: bijuterii valori banesti ect.) introduse de catre oaspeti in incinta pensiunii. Oaspetii au obligatia de a avea grija de bunurile sale personale, de valorile care le apartin. Oaspeti sunt rugati daca parasesc incinta unitatii sa inchida usile, ferestrele sa nu lase valori in bani, sau obiecte de valoare in camera, unitatea de cazare nu raspunde in cazul disparitiei unor bunuri.

17.Nu este admisă mutarea mobilierului din camera, scoaterea paturilor, prosoapelor in exterior, mutarea saltelelor.

18.Este interzisă primirea  sau invitarea  de catre oaspeti  in incinta unitatii de cazare,a unor  persoane care nu sunt cazate in aceasta unitate. In caz contrar, daca personalul unitatii observa persoane straine,neinregistrate, primite de catre oaspeti, proprietaul pensiunii are dreptul de a lua decizia de a anula, intrerupe  rezervarea   persoanelor in cauza, de a invita pe acestia sa paraseasca incinta unitatii, fara a avea obligatia de a restitui  bani pentru zilele ramase neefectuate din serjur.

19.Este Interzisă introducerea, depozitarea in incaperi sau pe terenul apartinind unitatii de cazare a materialelor inflamabile, explozive (produse petroliere,butelii cu gaze, petarde etc. 

20.Cenusa rezultata de la vatra grill-ului se va colecta in galeata de metal cu apa  .Este interzisă golirea cenusii rezultate in pubele, pentru ca poate provoca incendiu. Pentru a aprinde focul in vatra grill-ului este nevoie de solicitarea aprobarii de la conducatorul unitatii de cazare.

21.Daca observati orice inceput de incendiu,sau alte nefunctionalitati, va rugam anuntati imediat personalul campingului. 

22.Este interzisă folosirea aparatelor electrice cu consum mai mare de 50W.

Este interzisă lăsarea peste noapte sau nesupravegheate aparatelor electronice conectate la priza electrica: incarcatoare aparate foto, tel. mobil,camere video,PC, laptop sau alte aparate electro-casnice.

23. FUMATUL ESTE STRICT INTERZIS in incinta pensiunii, conform legilor in vigoare, in caz contrar vom solicita să părăsiți unitatea de cazare sau să plătiți amenda contravențională. Se poate fuma doar in locurile desemnate pentru fumat. Mucul de tigara se pune in scrumiere, nu se arunca pe jos.

24.La sosire in incinta unitatii de cazare, oaspetii detinatori de arme de foc de orice natura, au obligatia de a preda la receptie aceste arme, pentru  pastrare, inchise in seif metalic. Aceasta obligatie este valabila atit pentru cei care detin arme cu forme legale cât si pentru proprietarii de arme care nu au nevoie de autorizare.

25.In caz de accident sau ranire, anuntati imediat conducerea unitatii.

26.Impotriva persoanele care comit fapte grave, infractiuni penale, deteriorari intentionate ale dotarilor, care ameninta integritatea corporala proprie sau a altor persoane, nu respecta orele de liniste dintre ora 23.00 si 07.00 se vor lua imediat masuri de   restabilire a  linistii si ordinii.  In aceste situatii in care unii oaspeti nu respecta Regulamentul Intern, proprietarii au dreptul sa renunte la sejurul rezervat, sa intrerupa rezervarea. Daca din nerespectarea Regulamentului Intern unora dintre oaspeti li  se intrerupe sejurul rezervat, acestora  nu li se restituie suma de bani ramasa pentru zilele rezervate si neefectuate.

28.Reclamatiile sunt luate in consideratie doar in perioada efectuarii sejurului, când încă vă aflați  cazati in unitatea noastră. Dupa plecarea din unitate, reclamatiile ulterioare nu sunt luate in consideratie.

Va rugam sa va adresati conducerii unitatii cu orice problema, sesizare, sau cu propuneri de a îmbunătăți serviciile.

TUTUROR OASPEȚILOR NOȘTRI  LE DORIM ȘEDERE PLĂCUTĂ.

 

CU STIMĂ,

CONDUCEREA PENSIUNII