Siesta Panzió

+40.751.060.520

siestapanzio33@gmail.com

Bemutatkozás

Pihenés Csíkszereda szívében

   A Siesta Panzió Csikszereda központjától 600-700 méterre helyezkedik el, egy csendes és kellemes környéken. 

   A panziótól pár percnyi sétára van a város főutcája a Petőfi Sándor utca, ahol mindenki saját izlésének megfelelően szórakozhat, vacsorázhat vagy éppen ünnepelhet az itt kialakított szórakozóhelyeken.  

A panziónk   tágas szobákkal várja kedves vendégeinket  - saját fürdőszobákkal, tusoló fülkékkel vagy éppen  Jacuzzy káddal Az elszállásolható személyek száma összesen 14-16 személy.

 

Kényelmes szobák  

 Igényesen berendezett szobáink mini hütővel, sik képernyős színes tv, kábeltelevízióval, ingyenes WIFI, központi fűtéssel vannak ellátva.

  Teljesen felszerelt konyha áll vendégeink rendelkezésére és a félemeleten egy tágas ebédlő, ahol kellemes környezetben társaloghatnak és étkezhetnek

 

Biztonságos pihenés

   Recepciónknál széf található.

   Kamerával őrzött parkolót biztosít a panzió.

Tágas zöld udvar

A panzióhoz tágas, zárt udvar tartozik, ahol a gyerekeknek játszásra alkalmas füves terület van, kerti partik rendezésére is alkalmas terasz áll a vendégek rendelkezésére grill sütővel, bogrács hellyel  és kemencével elátva.

 Várjuk vendégeinket, egy nyugodt, csendes és kényelmes környezetben.

 

 

 

A Siesta helye

   Célunk, hogy panziónk vendégeinek különleges körülményekkel rendelkező pihenőhelyet biztosítsunk, a legjobb környezetet és hangulatot lazításra.

Egyszóval a tökéletes "Siesta" helyét!

  Várjuk vendégeinket, egy nyugodt, csendes és kényelmes környezetben.