Szobáink

Tágas, kényelmes szobákkal várjuk kedves vendégeinket!

Rólunk

A Siesta Panzió Csíkszereda központjától 600 -700 méterre helyezkedik el, egy csendes és kellemes környéken. A panziótól pár percnyi sétára van a város főutcája a Petőfi Sándor utca, ahol mindenki saját izlésének megfelelően szórakozhat, vacsorázhat vagy éppen ünnepelhet az itt kialakított szórakozóhelyeken. A panziónk tágas szobákkal várja kedves vendégeinket  - saját fürdőszobákkal, tusoló fülkékkel vagy éppen  Jacuzzy káddal Az elszállásolható személyek száma összesen 14-16 személy.

Igényesen berendezett szobáink mini hütővel, sik képernyős színes tv, kábeltelevízióval, ingyenes WIFI, központi fűtéssel vannak ellátva. Teljesen felszerelt konyha áll vendégeink rendelkezésére és a félemeleten egy tágas ebédlő, ahol kellemes környezetben társaloghatnak és étkezhetnek

Recepciónknál széf található. Zárt  parkolót biztosít a panzió kedves vendégeinek. A panzióhoz tágas, zárt udvar tartozik, ahol a gyerekeknek játszásra alkalmas füves terület van, kerti partik rendezésére is alkalmas terasz áll a vendégek rendelkezésére grill sütővel, bogrács hellyel  és kemencével elátva.

Várjuk vendégeinket, egy nyugodt, csendes és kényelmes környezetben.

Image
Image

Siesta relax